سئو

نقشه سایت چیست و چه کاربردی دارد؟

نقشه سایت فایلی است که در آن اطلاعاتی در مورد برگه‌ها، صفحات، ویدیوها و سایر فایل های موجود در سایت وجود دارد و در آن روابط بین این فایل ها را نشان می دهد. موتورهای جستجو مانند گوگل این فایل را می خوانند تا سایت شما را کارآمدتر بخزند.

تعریف نقشه سایت: برای تسهیل نمایه سازی یک وب سایت ( همچنین تسهیل در سئو سایت) مورد نیاز می‌باشد. نقشه سایت پروتکلی است که برای روبات های موتورهای جستجو در نظر گرفته شده است. صفحات مهم یک سایت را نقشه برداری می کند.

در ادامه بخوانید:

site map xml چیست؟
نقشه سایت چه زمانی لازم است؟
فرمت نقشه سایت چیست؟

XML نقشه سایت
پلنی از معماری کلی یک وب سایت

نقشه سایت چیست؟

نقشه سایت “site map” که به معنای پلن راهبردی سایت معنی شده است، یک فایل XML (در بیشتر موارد) است که معماری کلی یک وب سایت را ارائه می دهد. این امکان را فراهم می کند تا منابع و محتوای ارائه شده توسط سایت را اولویت بندی کنید و حاوی اطلاعات اضافی برای هر URL است، مانند تاریخ و دفعات به روز رسانی یا اهمیت یک صفحه نسبت به سایرین.

چه زمانی Site Map لازم است؟

هدف اصلی نقشه سایت کمک به خزنده های موتورهای جستجو برای یافتن تمام صفحات (URL) برای نمایه سازی است. مدیریت نقشه سایت بخشی از استراتژی سئوی وب سایت است. علاوه بر این، این گوگل است که از سال 2005 مبدأ توسعه فایل نقشه سایت است. امروزه، اکثر موتورهای جستجو می توانند آن را برای نمایه سازی یک وب سایت در نظر بگیرند. بنابراین ایجاد آن برای همه سایت هایی که در نمایه سازی سایت خود توسط موتورهای جستجو با مشکل مواجه می شوند بسیار مهم است.

نقشه سایت مربوط به بخشی از یک سایت است که ما می خواهیم توسط روبات های موتورهای جستجو به خوبی درک شود. به عنوان مثال، می توان از آن برای نشان دادن اسناد ویدئویی، تصاویر، یا صفحات به زبان های مختلف استفاده کرد. در SEO استفاده از نقشه های سایت را برای جداسازی محتوایی که به طور منطقی با یکدیگر مرتبط هستند، مانند طیف وسیعی از محصولات یا متون با موضوع مشابه، توصیه می کنند.

توجه: داشتن نقشه سایت برای نشان دادن جدیدترین مطالب به روبات های Google News، برای سایت های خبری که توسط Google به آن عنوان شناخته می شوند، ضروری است.

چرا نقشه سایت نیاز داریم؟

استفاده اولیه از site map xml، فهرست کردن آدرس های داخلی یک سایت است. مزیت فرمت XML این است که به شما امکان می دهد ابرداده را اضافه کنید که این لیست URL ها را غنی می کند. به طور خاص، می‌توانیم مفهوم موقتی، مانند تاریخ آخرین تغییر URl‌ ها اضافه کنیم.

فرمت نقشه سایت چیست؟

یک فایل نقشه سایت می تواند چندین فرمت داشته باشد. برای مثال گوگل دو مورد را می پذیرد: فایل XML و فایل متنی. مورد دوم در قالب یک لیست کامل از URL ها (شامل پروتکل http) ارائه شده است. یک فایل XML حاوی اطلاعات اضافی برای هر صفحه است.

مانند:

نقشه سایت: http://www.examplesite.com/sitemap.xml

به شما این امکان را می دهد که مسیری را به فایل robots.txt اضافه کنید تا لیست را به راحتی به خزنده ها برای فهرست بندی ارسال کنید.

کنسول جستجوی گوگل (ابزارهای وب مستر سابق) به شما امکان می دهد مستقیماً یک فایل sitmap را به موتور جستجوی آمریکایی ارسال کنید.

نقشه سایت تمام منابع یک وب سایت را به تفصیل شرح می دهد.
نقشه سایت به جزئیات منابع یک وب سایت می پردازد.

امتیاز خود را ثبت کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا